Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
12
Képek
1
Videók
11:14
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Szilonka   2020. 02. 10.

legújabb vélemény

Eseménydús film. Tetszik hogy a kezdeti zavarosságból a végére összeáll egy kerek, nem mindennapi történet.

 
indingo   2020. 01. 25.

Jól összerakták a filmet, ahogy a több szálat egymás mögé rakták a készítők, majd a legvégén minden összekapcsolódik. Érdekes film, de csak egyszer.


 
Bizsu82   2018. 08. 16.

Nagyon jól összeállított film. Műfajában mindenképpen átlag feletti. Hozza azt amit egy jó horror kategóriás filmtől elvártam. Rettegés, pörgés, izgalom...

 
Adepto   2018. 02. 03.

Nagyon bírom ezt a filmet. Ötletes, ahogy szépen lassan összeáll a sztori és megtudjuk, hogy kinek milyen szerepe is van a nagy egészben. Nem mai darab, de a színészek és a történetvezetés kárpótol - bár nem is biztos hogy kell, mert ez adja a hangulatát - az esetlegesen gyengébbnek mondható kivitelezésért. Jó szívvel ajánlom! És azt is, hogy végig figyeljen, aki nézi, mert minden jelent fontos!

 
Pumbamama   2019. 01. 25.

imádom. Elképesztően izgalmas. Folyamatos feszültség, izgalom, döbbenet. Jó a sztori, jók az alakítások, több ilyen film kéne...

Hilary Swank
Shawn Hatosy
Hilary Swank
Hilary Swank
Stark Sands
Shawn Hatosy
Shawn Hatosy
Hilary Swank
Clark Gregg
Shawn Hatosy
Hilary Swank
Shawn Hatosy
Hilary Swank
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.