Napokkal az eredeti nyelvű trailer után befutott a Jumanji - A következő szint magyar szinkronos filmelőzetese.

Két évvel a parádés sikert arató  Vár a dzsungel után idén visszatér a mozikba a négyes fogat, ezúttal azonban még a korábbinál is nagyobb veszélyekkel kell szembenézniük.

Bár a társasjátékot a fiatalok megsemmisítették az előző rész végén, Spencer titokban újra összerakta azt, nem kis bajba sodorva ezzel magát és a többieket is. A barátai akkor szembesülnek a dologgal, amikor meglátogatják a srácot, de sehol sem találják. Megdöbbenve veszik tudomásul, hogy újra működik a Jumanji játék, a többit pedig hamar összerakják. Nem várat magára döntés, újra visszatérnek Jumanji világába, azonban a dolgokat csak tovább bonyolítja, hogy véletlenül magukkal viszik a srác egyik cimboráját és nagyapját is. Az újonnan jöttekre nem kis meglepetések várnak, de a csapat tagjai sem épp a korábban megszokott alakjukban tértek vissza a játékba.

A film rendezői székét ezúttal is Jake Kasdan foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Dwayne JohnsonJack BlackDanny DeVitoDanny GloverKevin HartColin HanksMadison Iseman és Dania Ramirez alakítják.

A Jumanji - A következő szint december 12-től látható a magyarországi mozikban. Az új szinkronos trailert idelent nézhetitek meg.