Alighanem a rajongók többségének álma válna valóra, ha az eredeti Jurassic Park hősei, Alan, Ellie és Ian visszatérnének a Jurassic World 3-ban.

Nos, úgy tűnik, ez nem is teljesen elképzelhetetlen, hiszen javában zajlanak már a film előkészületei, és bár a szinopszisról egyelőre nincsenek hivatalos hírek, a Jurassic World sztárja, Bryce Dallas Howard elhintett néhány információt a castinggal kapcsolatban.

Howard a Rocketman promójának egyik sajtótájékoztatóján kapott egy igencsak csavaros kérdést, miszerint mennyire várta izgatottan a forgatást Alan Grant, Ellie Sattler és Dr. Ian Malcolm karaktereket megformáló színészekkel.

„Elmondhatatlanul nagyon. Bár nem tudom mit erősítettek meg korábban a filmmel kapcsolatban, de mindegy is…” – nyilatkozta kissé zavartan a színésznő. Noha egyelőre senki sem erősítette meg hivatalosan, hogy az új Jurassic World filmben újra feltűnik majd Sam NeillLaura Dern és Jeff Goldblum, közeljövőben feltehetően egyre többet hallhatunk majd a produkcióról, amelyre a nézőknek 2021. június 10-ig kel várniuk.