Kapaszkodj meg, folytatást kap 2022 legszédítőbb thrillerje

Még nem láttad a Zuhanást? Akkor lemaradtál Scott Mann túlélőthrillerről, amitől garantáltan felgyorsul a pulzusod és megizzad a tenyered! 

Mann thrillere néhány országban a Netflix streaming szolgáltatáson talált utat talált magának (másutt egyből VOD vagy egyéb formátumban adták ki) - és ott valósággal tarolt. Nagy-Britanniában, ahol a Fall szintén először került moziba, jelenleg a második legnézettebb film a Netflixen a Luther: A lemenő nap után.

Miután a mindössze ötmillió dollárból készült thriller Észak-Amerikában és néhány más országban is a költségvetésének mintegy négyszeresét hozta, a Netflix sikere most okot adott arra, hogy nekilássanak a folytatásnak.

A producerek a Deadline című szaklapnak elárulták, hogy jelenleg Scott Mann rendezővel tárgyalnak a folytatásról. James Harris producer szerint már több ötlet is van, de ő is óvatosságra int, hogy ne siessék el a folytatást:

"Nem akarnak olyat készíteni, ami másolatnak tűnik, vagy kevesebbet nyújt, mint az első rész".

Ennek ellenére a producer elmondta, hogy a terv szerint 2023 folyamán haladnak a projekttel. Visszatérhet a főszereplő Grace Caroline Currey, aki jelenleg a Shazam 2 - Az istenek haragja című filmben látható. Erről még nem született döntés. Annyi biztos, hogy a Fall 2 is szédítő magasságokban fog játszódni, és az ottani túlélésért folytatott harcról szól majd.

Hiszen pontosan erről szól az első rész is: A túlélő-thrillerben két barát egy 600 méter magas tévétoronyban reked a sivatag közepén, egy mindössze néhány négyzetméteres platformon. A létra lezuhant és úgy tűnik, hogy nincs esélyük lejutni...

69 Zuhanás  (2022)

thriller

A legjobb barátok, Becky és Hunter egy 2000 láb magas rádiótorony tetején találják magukat, ahonnan életveszélyes út vezet lefelé.