2021.03.09   olvasottság: 117256x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Most már egészen biztos, hogy Hayden Christensen is visszatér Darth Vaderként a Disney Obi-Wan Kenobi című sorozatában, ha pedig hihetünk a korábbi híreszteléseknek, úgy nem csupán az ikonikus fekete páncélt viselve láthatjuk a színészt.

Kapaszkodj meg, így is kinézhetett volna Anakin a Sith-ek bosszújában (képek,videó)

Ha már Christensen külsejéről esett szó, a stúdiónál nagy valószínűséggel ezúttal is nagy hangsúly fektetnek majd Anakin Skywalker megjelenésére, ahogy azt évekkel korábban is tették A Sith-ek bosszúja munkálatainak folyamán.

Minderről néhány felvétel és kép is tanúskodik, a készítők pedig azt is elmondták, hogy Anakin külsejével kapcsolatban végül egy kompromisszumos megoldás született. A figura az egyik változatban szinte teljesen kopaszra borotvált fejjel jelent volna meg, ezzel is utalva a benne lakozó sötét erőkre, amelyet végül maga George Lucas vetett el azzal, hogy az némileg túlzás lenne.

A hosszú, hátul összefogott frizurát viszont Christensen ellenezte, hiszen semmiképpen sem szeretett volna cukinak tűnni a filmben. A készítők egyetértettek abban, hogy Anakin külsejének mindenképp nyers modort és némi vadságot kell tükröznie, így született meg az a változat, amelyet a mozikban is láthattak a nézők annak idején.