Még be sem mutatták Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot, a direktor máris a következő filmjét tervezi, mely a Django elszabadul-ból megismert főszereplőt és Zorrót felvonultató képregényen alapszik majd.

Folytatást kaphat Quentin Tarantino 2013-as filmje, a Django elszabadul, melyben főhősünk egy új társat is kap maga mellé Zorro személyében. A szkriptet Tarantino és Jerrod Carmichael írja (A katasztrófaművész). A film története azonban a képregényen alapszik majd, melyet a rendező és a veterán képregény író, Matt Wagner írt. A Django/Zorro címre keresztelt füzet a DC és a Dynamite Entertainment égisze alatt jelent meg.  

A Collider értesülései szerint a projekt, mely 2014 óta lóg a levegőben végre új fázisba lépett, bár a részleteket illetően egyelőre csak találgatni lehet, mindenesetre abban biztosak lehetünk, hogy ha elkészül a film, Jamie Foxx ismét visszatér Django szerepében.

Bár elsőre elég elvetemült ötletnek tűnik összeereszteni Zorrót és Djangót, az ötlet mellett szól, hogy mindkét karakter a western zsánerének hőse. A szóban forgó képregény évekkel Tarantino filmjének cselekményét követően játszódik, amikor hősünk a fejére kitűzött vérdíj miatt nyugaton tengeti életét egy idős férfi testőreként, mit sem sejtve, hogy a férfi nem más, mint a legendás Zorró. Miután leleplezi kenyéradóját, vállvetve indulnak harcba, hogy felszabadítsák a helyi rabszolgákat.

A Collider szerint kicsi az esélye annak, hogy maga Tarantino rendezze meg a filmet, de íróként és producerként maga is kiveszi majd a részét a munkálatokból.

A rendező új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood augusztus 8-tól látható a mozikban. Nézd meg a film magyar szinkronos előzetesét idelent.