Káprázik a szemünk, vagy az ott Deadpool a Doctor Strange 2 poszterén? (fotó)

Doctor Strange egyszer már alaposan belerondított a multiverzumba a Pókember: Nincs hazaútban. Akkor nagyjából helyre állt a világ(ok) rendje, de persze nem is a doki lenne a doki, ha ezt az egyetemes békét nem kuszálná össze már megint. Erről fog szólni a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amely nem csak új előzetest kapott a napokban, de egy új plakátot is.

Ez a plakát aztán rajongók millióinak adott máris beszédtémát, mert mind jól tudjuk, hogy a Disney és a Marvel imád a rajongók fantáziájával játszadozni, a rajongók pedig imádják, hogy a Disney és a Marvel játszadozik a fantáziájukkal. Könnyen lehet, hogy most is ez a helyzet.

A plakáton Doctor Strange látható, amint egy varázslatával millió darabra zúzza az univerzumok közti határt. Ez igen látványos, amint megannyi üvegszilánk robban ki a doki háta mögül, e szilánkokon pedig ott tükröződik több szereplő is. Így láthatjuk Skarlátboszorkányt és Wongot is, de feltűnik Mordo, Christine Palmer és America Chavez is. Így őket már-már biztosra is vehetjük, hogy valamilyen formában szerepelni fognak a filmben.

De sok más apró kép és részlet még nem tisztázódott, a rajongók pedig ezerrel találgatnak, hogy melyik kit vagy mit ábrázolhat. Az egyik szilánk különösen nagy figyelmet kapott a napokban, ugyanis sokan úgy vélik, azon bizony nem más látható, mint Deadpool.

Bevallom őszintén, én akárhogy is nézem azt a pixelhalmot, csak egy sötét folt közepén virító fehér foltot látok, amibe aztán éppúgy bele tudom magyarázni Deadpoolt, mint Snoopyt vagy épp Frank Crosst a Szellemes Karácsonyból.

De sokan tényleg Deadpoolt látják a foltban és ennek hangot is adnak a közösségi médiában.

És ez még nem minden, valaki Tom Cruise-t is kiszúrta Vasemberként a trailerben. Nézd meg itt!

Mások viszont ugyanúgy nem látják azt, amit a többiek, ahogyan én sem.

Egyelőre nehéz eldönteni, hogy kinek lehet igaza. Azt viszont már lehet tudni, hogy Deadpool harmadik filmje már a Marvel moziverzum része lesz, így akár Doctor Strange is lehet az, aki végül behozza őt a képbe.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»