A minap megérkezett a Doctor Strange az őrület multiverzumában legújabb előzetese, amely úgy tűnik, hogy beigazol néhány korábbi felvetést Tom Cruise cameójával kapcsolatban.

A Marvel rajongók egy része legalábbis meg van győződve arról, hogy az új előzetesben már maga Cruise is felbukkan Vasemberként, és bár a karakter csupán egy rövid vágás erejéig látható, ennyi elegendő is volt ahhoz, hogy kissé felkavarja az állóvizet a produkció körül.

Bár talán mindez erős kifejezés lehet, hiszen a Doctor Strange 2 már hetekkel korábban is lázban tartott mindenkit azzal, hogy feltételezhetően kiszivárgott a film stáblistája, amelyen jó néhány impozáns név látható. 

Az előzetes alapján egyébként jó eséllyel Superior Iron Mant láthatjuk majd a filmben, aki a 2014-es AXIS kiadványokban jelent meg először, a karakter a Tony Stark excentrikus énjének felsőbbrendű változata.

Tom Cruise szerepeltetése nem mellesleg szintén a Marvel rajongók egy részének nagy álmát váltja valóra, hiszen a színész egy korábbi interjúban elmondta, hogy annak idején nem vállalta Vasember szerepét, amelyet igencsak megbánt.

A film friss poszterén valaki Deadpoolt is kiszúrta, itt mutatjuk!

A Doctor Strange az őrület multiverzumában májusban érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»