Keanu Reeves igazából csak éhes volt

Keanu Reevest nem csupán filmjei, hanem közvetlensége miatt is imádják a rajongók.

Ki ne ismerné azonban az egyik legismertebb róla készült fotót, amelyen Keanu szemmel láthatóan szomorúan mereng valamin egy padon ülve. Ez a kép számos formában mémesült az elmúlt évek folyamán, a BRZRKR illusztrátora, Ron Garney pedig egy meglehetősen sötét hangulatú képregényt is felhúzott a koncepcióra.

Reeves egy friss interjúban végre le is rántotta a leplet a fotó eredetéről, ezt a "sztorit" persze valahol a legtöbben sejtettünk is. A színész Stephen Colbert The Late Show című műsorának vendége volt, a beszélgetés során pedig szóba is került a már említett fotó.

“Igazából csak éhes voltam” - jegyezte meg Keanu Reeves. “Valamin nagyon elgondolkodtam, pörgött az agyam, közben pedig éhes voltam” - tette hozzá a színész.

 

Hamarosan pedig érkezik a mozikba a Mátrix: Feltámadások, amelyben Reeves hosszú évek után ismét egyik ikonikus szerepében lesz látható. A filmet már most hatalmas várakozás előzi meg, és hogy mit gondol róla maga Keanu? Ezzel kapcsolatban is meglehetősen tömören fogalmazott az színész, amelyről itt olvashatsz bővebben.

akció | sci-fi

Készen állsz arra, hogy újra belépj a Mátrixba? Ez a feltámadás története, amely ismét egy sötét világba kalauzolja a nézőt. "A két valóság világában - a mindennapi élet... több»