A rajongók többsége alighanem türelmetlenül várja, hogy megérkezzen a mozikba a Sonic, a sündisznó, már csak azért is, hiszen Jim Carrey nagy visszatérésének számít a produkció, úgy tűnik azonban, hogy a színész nem áll meg majd ezen a ponton.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint ugyanis a Warner Bros. komolyan fontolóra vette, hogy elkészítse az  Ace Ventura harmadik részét. Mindezt Daniel Ritchman twitter bejegyzésére alapozza. A felhasználó korábban már több komolyabb franchise belső információit is közzé tette, így nagy valószínűséggel csakugyan elkészülhet az állati nyomozó harmadik felvonása.

Az 1994-ben mozikba került Ace Ventura lényégében megalapozta Jim Carrey színészi karrierjét, a film hatalmas sikerére való tekintettel pedig nem is volt kérdés, hogy elkészüljön a folytatás, amely Hív a természet címmel került a mozikba.

Noha a hír egyelőre nem hivatalos, a szinopszissal kapcsolatban az is felmerült, hogy a film története szerint Ventura ezúttal egy ritka oroszlán felkutatásán és megmentésén fáradozna. Mindez alighanem egy komolyabb társadalmi üzenetet is magában hordozna, reagálva erre a korábban valóbban kilőtt Cecil nevű oroszlánra, amelynek híre nem csupán megdöbbentette a világot, hanem komolyabb közfelháborodást is keltett.

Ha pedig nem láttátok még az Ace Venturát fentebb megtekinthetitek a film előzetesét, amely nem csupán a második részhez hozza meg a kedvet, hanem egy esetleges harmadik felvonáshoz is.