Készülj a darálásra: 7 új sorozat érkezik a héten streamingre! (Netflix, Disney+, SkyShowtime...)

Ezen a héten sem hagynak pihenni a nagyobb streaming platformok, hét új sorozatra is készülhetünk! Mindegy, hogy a Netflix, a Disney+, az Amazon Prime vagy épp az új SkyShowtime előfizetője vagy, lesz mit nézned a következő napokban. Fantasy, thriller, horror, komédia és dráma egyaránt van a kínálatban, szóval mindenki megtalálhatja a fogára valót!

#7

66 Instabil  (2023)

(1) (2)

vígjáték

Netflix

Egy szociális problémákkal küzdő fiú arra kényszerül, hogy apja, egy rendkívül excentrikus és egzotikus férfi cégénél dolgozzon, ami egy biológiai kutatócég, hogy megmentse... több»

Egy szociális problémákkal küzdő fiú arra kényszerül, hogy apja, egy rendkívül excentrikus és egzotikus férfi cégénél dolgozzon, ami egy biológiai kutatócég, hogy megmentse őt a katasztrófától. Március 30-tól a Netflixen.
#6

55 Észrevétlen  (2023)

(3)

horror | thriller

Samet felhívja Emily, egy majdnem vak nő, aki az erdőben menekül a gyilkos exe elől. A lánynak videohívás segítségével kell túlélnie a megpróbáltatásokat Sam szemével. több»

Samet felhívja Emily, egy majdnem vak nő, aki az erdőben menekül a gyilkos exe elől. A lánynak videohívás segítségével kell túlélnie a megpróbáltatásokat Sam szemével. Március 29-től a Netflixen.
#5

dráma | vígjáték

Netflix

Liv súlyos egészségügyi válságba kerül, és kénytelen újragondolni az „élj gyorsan, halj meg fiatalon” hozzáállását.   több»

Miután Liv súlyos egészségügyi krízisbe kerül, újra kell gondolnia az addigi életfilozófiáját. Az ausztrál komédiasorozat március 31-én debütál a Netflixen.
#4

70 Rokonság  (2022)

(2)

dráma | fantasy | történelmi

Disney+

Egy fiatal, feltörekvő írónő titkokat fedez fel családja múltjáról, amikor rejtélyes módon egy 19. századi ültetvényre kerül. több»

Az Octavia E. Butler Kindred című regényéből készült sorozat középpontjában Dana James, egy fiatal fekete nő és feltörekvő író áll, aki felhagyott a családi kötelezettségekkel teli életével, és Los Angelesbe költözött, készen arra, hogy olyan jövőt teremtsen magának, amelyet végre egyszer a sajátjának érezhet. Mielőtt azonban berendezkedne új otthonában, mintha valaki erőszakkal ide-oda kezdené rángatni őt az időben. Egy tizenkilencedik századi ültetvényen találja magát, egy olyan helyen, amely különös és szoros kapcsolatban áll Danával és a családjával. Dana múltját és jelenét egy kevert etnikumú románc szövi át, miközben az óra ketyeg, és szembe kell néznie az ereiben futó titkokkal, melyeknek a létezéséről nem is tudott. Március 29-től a Disney+-on.
#3

dráma | sci-fi | vígjáték

Apple TV+

Egy Deerfield nevű kisváros lakóiról szóló sorozat, akik egy nap felfedeznek egy varázslatos, sorsjósló gépet az élelmiszerboltjukban. több»

Egy teljesen hétköznapi, már-már jellegtelen kisváros tök unalmas lakóinak élete egy csapásra megváltozik, amikor felbukkan egy titokzatos gép. Ez kihozza mindenkiből a benne rejlő képességeket, ami persze a közösség széteséséhez vezet. Március 29-től az AppleTV+-on.
#2

81 Rabbit Hole  (2023)

(5)

akció | dráma | thriller

SkyShowtime

Egy kém küzd a demokrácia megőrzéséért egy olyan világban, ahol a félretájékoztatás, a manipuláció, a megfigyelés és az ezeket a rendkívüli hatalmakat irányítók... több»

Egy kém küzd a demokrácia megőrzéséért egy olyan világban, ahol a félretájékoztatás, a manipuláció, a megfigyelés és az ezeket a rendkívüli hatalmakat irányítók befolyásolják az élet minden területét. Március 26-tól a Paramount+-on.
#1

50 A hatalom  (2023)

(1)

dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy csapat tizenéves lány rejtélyes módon különleges képességre tesz szert, amely lehetővé teszi számukra, hogy akaratuk szerint áramütést mérjenek az emberekre. több»

Érdekes sci-fi Naomi Alderman regénye alapján. A történet szerint szerte a világban a tinilányok rejtélyes módon képessé válnak, hogy magukba szívják az elektromosságot, aztán bárkit élve megsüssenek vele. Ez mindjárt ezernyi kérdést vet fel és egy ígértes sorozatot eredményez. Március 31-től az Amazon Prime-on.