55% 27 szavazat
Észrevétlen

Észrevétlen

Unseen
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
4
Képek (4)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Samet felhívja Emily, egy majdnem vak nő, aki az erdőben menekül a gyilkos exe elől. A lánynak videohívás segítségével kell túlélnie a megpróbáltatásokat Sam szemével.

(nagymarti82)

Rendező: Yoko Okumura
Forgatókönyvíró: Salvatore Cardoni, Brian Rawlins
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.03.07.

KULCSSZAVAK

 
2023.08.03 Jocpappa

legújabb vélemény

Miért léteznek rossz filmek? Úgy értem, miért nem lehet a sz*r filmeket is jól megcsinálni? Olyan nagy kérés ez? Ha hazaérek este 9-kor munkából/edzésből, már nincs erőm nekiállni olvasni, jöhet a könnyű, ponyva filmművészet, az egyszernézős-elfelejt... Több

0
 
2023.04.02 RigbyTheMad

Aljaság nélküli

Teljesen rendben volt a film. Nem volt benne meztelenség, nem kellett seggeket mutogatni, nem volt senki bugyiban, nem volt idegesítő sikonyálások. A felsorolt dolgok nélkül is össze lehet hozni egy jó filmet. Csak a mai társadalom sajnos elkorcsosult, és a rendezők is sajnos. Még jó, hogy lehet szűrni a filmeket, mert tízből kilencben mindig van valami, ami a nőket sajnos lekicsinyíti, és semminek nézik őket. Ezeket a filmeket kiszűrjük és kerüljük. Egy jó és feszült thrillert össze tudtak hozni. És a szereplők is nagyon szimpatikusak voltak. Nem volt senki mű benne. Még több ilyet.

0
 
2023.03.29 boda34

Intelligens, feszült thriller, néhány aprócska hibával. Maradhattak volna csak egy, központi történetszálnál, szerintem erősebbre sikeredett volna a film.

0