Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%

Prédák (2019)

Haunt
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Ötlettelen,tele ezerszer látott trükkökkel,poénokkal,snittekkel.Gyenge színészi játék,és unalmasan,élettelenül csordogáló film.Szerintem simán kihagyható!Megnéztem,és gyorsan írok véleményt,míg teljesen el nem felejtem,mivel ezt érdemli.

 
7ETEDIK   2019. 10. 11.

0

Egy teljesen átlagos tinihorror ami csak úgy hemzseg a kliséktől.


 
BoBamburg   2020. 04. 03.

0

Nagyon dicsérték, pedig nem egy formabontó film. De legjobb szívvel is középszerű. Mind a történet, mind a kivégzések felejthetőek, tipikus egyszer nézős slasher, popcorn es kóla mellé elmegy, de valószínűleg senkiben sem fog mély nyomot hagyni.

 
Hámori Balázs Nézhetetlen  2020. 02. 01.

0
Siralmas

Hogy őszinte legyek nem tudom ezeket a filmeket mi értelme legyártani mert már rohadt unalmasak. Abszólút nem tudtam szurkolni egyik "hősünknek" sem mert katasztrófa mennyire [email protected] már elnézést. 1 pillanat lett volna hogy a főhős mégse tűnjön akkora zsákmány állatnak de ezt a lehetőséget is elvették tőle a készítők, a végén meg szabályosan felröhögtem. De végig nevetséges volt, itt egy példa *spoiler* : főhősünk belenyúl valami ragasztóba amitől úgy szabadult meg hogy a fél tenyere ott maradt a padlón ami persze nem egy kellemes dolog de fél perc se telik el simán telitenyérrel nyitja az ajtót kutakodik a szobában mintha misem történt volna. Tipikus amerikai tini horror ami max annak izgalmas aki még életébe nem látott horrort.

 
Eniq   2019. 12. 23.

0

Nem volt ez olyan rossz film nekem tetszett. A történetben nem volt szinte semmi egyedi mégis megfogott legalább itt szurkolhattunk a főszereplő csajnak, hogy túlélje. Félelmetesnek nem mondanám a filmet inkább csak izgalmas volt a vége meg tökre tetszett.

 
Di Canio   2020. 05. 13.

0

Nem rossz ez, ha a szabaduló szobás játékokat kedveled akkor tetszeni fog, még ha nem is túl eredeti.

 
Caravaggio1978   2019. 12. 05.

0
Jópofiságok tárháza

Én legalábbis nem nagyon kerestem a mondanivalókat meg a hasonlóságokat,egyszerűen jól szórakoztam,adott egy élményt és annyi.Túl sokat nem kell rajta elmélkedni mint egy Salvador Dalí képen

Galéria (20)

Shazi Raja
Katie Stevens
Shazi Raja
Will Brittain
Katie Stevens
Will Brittain
Katie Stevens
Katie Stevens
Katie Stevens
Andrew Caldwell
Shazi Raja
Katie Stevens
Will Brittain
Lauryn Alisa McClain
Katie Stevens

Videók (2)

A film összbevétele 2 233 978 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 15 564 255 forintot termelt. A hazai mozik összesen 10 446 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az író-rendező páros, Scott Beck és Bryan Woods hetedik közös filmje.

(hp)
 

A Haunt forgatása 2017. októberében és novemberében zajlott Covingtonban, Kentucky államban.

(hp)
 

A film világpremierje 2019. augusztus 8-án volt a Popcorn Frights Festivalon, Fort Lauderdale-ben, Floridában.

(hp)
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A horror jelenleg 65 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. szeptember).

(hp)
 

Scott Beck és Bryan Woods egyszerre írta a Haunt és a Hang nélkül forgatókönyvét, de arra egyikük sem számított, hogy mindkét sztoriból hollywoodi filmet forgatnak majd.

(hp)
 
Érezni benne az ötletet, és valószínűleg jobb rendezői kézben ez nagyot is szólhatott volna. több»
 
A műfaj kedvelőinek mindenképpen erősen ajánlott látnivaló, ha már Eli Roth rakott bele némi pénzt, Ti is megtehetitek! Csütörtöktől irány a mozi! több»
 
A hangulata és maszkosok miatt pedig bőven az ilyen típusú filmet átlaga fölött teljesítettek a készítők. Szóval nyugodtan tegyetek vele egy próbát, mert veszíteni biztosan nem veszítetek azzal, ha megnézitek. több»