Néhány jóbarát egy kísértetházba látogat, hogy játékból megtapasztalják, mi az igazi félelem. Az éjszaka azonban egy valóságos rémálommá válik, a félelmeik pedig egyáltalán nem megalapozatlanok, hiszen gyilkos veszély leselkedik rájuk.
(csd)Hogy őszinte legyek nem tudom ezeket a filmeket mi értelme legyártani mert már rohadt unalmasak. Abszólút nem tudtam szurkolni egyik "hősünknek" sem mert katasztrófa mennyire b@lfaszok már elnézést. 1 pillanat lett volna hogy a főhős mégse tűnjön akkora zsákmány állatnak de ezt a lehetőséget is elvették tőle a készítők, a végén meg szabályosan felröhögtem. De végig nevetséges volt, itt egy példa *spoiler* : főhősünk belenyúl valami ragasztóba amitől úgy szabadult meg hogy a fél tenyere ott maradt a padlón ami persze nem egy kellemes dolog de fél perc se telik el simán telitenyérrel nyitja az ajtót kutakodik a szobában mintha misem történt volna. Tipikus amerikai tini horror ami max annak izgalmas aki még életébe nem látott horrort.
Én legalábbis nem nagyon kerestem a mondanivalókat meg a hasonlóságokat,egyszerűen jól szórakoztam,adott egy élményt és annyi.Túl sokat nem kell rajta elmélkedni mint egy Salvador Dalí képen
A film összbevétele 2 233 978 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 15 564 255 forintot termelt. A hazai mozik összesen 10 446 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A film világpremierje 2019. augusztus 8-án volt a Popcorn Frights Festivalon, Fort Lauderdale-ben, Floridában.
(hp )A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A horror jelenleg 65 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. szeptember).
(hp )Scott Beck és Bryan Woods egyszerre írta a Haunt és a Hang nélkül forgatókönyvét, de arra egyikük sem számított, hogy mindkét sztoriból hollywoodi filmet forgatnak majd.
(hp )