Nagyon úgy fest, hogy a Disney a közeljövőben ráerősít a sorozatok gyártására is. A stúdió a közelmúltban vásárolta meg a Netflix egyik legnagyobb riválisát, a Hulu-t, mindezek mellett pedig rövidesen Disney+ néven elindítja saját stream szolgáltatását is.

A Disney+ nem kicsiben kíván játszani, a napokban vált hivatalossá, hogy a műsorkínálatukban várhatóan megjelenik a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb akció-vígjátékának, a Két tűz között sorozatváltozata is.

A hírt maga a neves producer, McG is megerősítette, aki James Cameronnal közösen dolgozik a széria forgatókönyvén. „Nagy szenvedéllyel vágtunk bele a munkába, ez egy tipikusan olyan sztori lesz, amely arról szól, hogy azt hiszed, ismered a partnered, holott valójában kénytelen vagy rádöbbenni, hogy egyáltalán nem”, nyilatkozta a producer.

Arra a kérdésre, hogy a sorozatban maga Arnold Schwarzenegger is feltűnik-e majd, elutasító választ volt kénytelen adni, miszerint bár folytak korábban erről tárgyalások, de úgy tűnik, hogy a sorozat teljesen rebootolja majd a sztorit.