Kezdődhet a visszaszámlálás, itt a John Wick 4 beharangozó előzetese (videó)

Az utóbbi időben meglehetősen csendes a John Wick 4 háza tája, és bár korábban már érkezett néhány forgatási fotó, úgy tűnik, hogy a stúdió nem kapkodja el a munkálatokat.

Noha az eddigi hivatalos információk szerint a forgatás még novemberben lezárult, mindezek ellenére a korábbi tervekhez képest egy évet csúszik a John Wick 4 premierje. Jó hír viszont, hogy végre kaptunk egy ízelítőt is a folytatáshoz, noha a sztorival kapcsolatban nem sokat árul el az új teaser.

Az eddigi hírek alapján a negyedik felvonás a Hagakure címet viseli majd, amely a busidóhoz, azaz a szamurájok életmódjához köthető szigorú normarendszer egyik alapfogalma. Szóval, a továbbiakban a keleti harcművészetek világába "kalauzol" minket a negyedik felvonás.

“Még látjuk egymást” - ezzel a mondattal zárul a videó. A John Wick 4 tehát hivatalosan is 2023. márciusában érkezik a mozikba, a főbb szerepekben pedig Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Bill Skarsgård, Ian McShane, Donnie Yen, Scott Adkins és Hiroyuki Sanada lesznek láthatóak.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»