Talán kevesen tudják, de Faye karakterét az HBO Eufória című sorozatának második évadában egy felnőttfilmes színésznő, Chloe Cherry alakítja.De hogy kapott szerepet egy ilyen rendkívül sikeres szériában?

Bár a szerepre nyílt castingot hirdettek, a színésznőt nem más szemelte ki, mint Sam Levinson. Chloe Cherry épp otthon, Pennsylvaniában volt a családjánál, amikor váratlanul kapott egy e-mailt, amelyben felkérték, hogy jelentkezzen az Eufória meghallgatására. Nem sokkal később Levinson megkérte, hogy repüljön Los Angelesbe egy személyes meghallgatásra.

"Annyira izgatott volt, hogy velem dolgozhat, én pedig nagyon megdöbbentem" - idézte fel Cherry. "A casting cég azt mondta: 'Az alkotó nagyon szeretne meghallgatni téged. Így hát eljöttem, és azt mondta: 'Nagyon viccesnek találtalak az Instagramon, és reméltem, hogy jó lennél. Mindig is viccesnek tartottam magam, de nem tudtam, hogy valaki ilyen szinten követ".

A telt ajkú drogos prostituáltként és Fezco (Angus Cloud) és Ashtray (Javon Walton) lakótársaként Cherry bizonyította a rátermettségét, amit a 24 éves színésznő elmondása szerint annak a több száz felnőttfilmnek köszönheti, amelyekben szerepelt, és amelyek közül soknak vannak komikus elemei.

"Mindig is jó volt a komikus időzítésem [a felnőttfilmekben]" - mondja. "Sok munkám nagyon vicces volt, és rengeteg színészi tapasztalatot szereztem. El tudod képzelni, hogy felkelsz reggel, bemész dolgozni, és aztán megtanulod, mi a karaktered és a szöveged? Vagy előző nap tudod meg? Azt mondják majd, hogy ez a mostohatestvéred, akire örökké haragudtál. Oké, felvétel. Én is annyi különböző karaktert játszottam már" - mondta a The Daily Beast újságírójának.

Nem egy hagyományos karrier az övé az már biztos, most már csak az a kérdés, hogy vajon az Eufória belépőt fog-e jelenteni számára a mainstream produkciók világába.

dráma

Rue eddig is vékony palánkon egyensúlyozott, hogy a felszínen maradjon, azonban ami valamikor egy zavaró viszketés volt, most már egy sajgó sebbé vált. A függőség, kapcsolatok... több»