Kiderült, készül-e 4. évad A mandalórihoz

Miközben már tart a nagy visszaszámlálás A mandalóri harmadik évadának premierjéig, Jon Favreau már a negyedik szezonról beszél.

Favreau francia újságíróknak nyilatkozva elárulta, hogy A mandalóri sorozat negyedik évada már készen van, legalábbis papíron. 

'Tudnunk kell, hogy merre tartunk, hogy egy teljes történetet tudjunk elmesélni' - mondta a showrunner. - 'Mindennek a folytonosság benyomását kell keltenie, hogy egy teljes történet legyen’ - mondta.

A mandalóri a Disney+ egyik kiemelt projektje, mely 2019 novemberében debütált a platformon. A cselekménye néhány évvel a "Jedi visszatér" után játszódik, egy olyan helyen, amelyet a Külső Peremvidéknek neveznek. A lakosokat nem különösebben érdekli, hogy a Birodalom összeomlott, és a romjaiból felemelkedett az Új Köztársaság. A Legfelsőbb Rend szervezet még nem született meg. A történet középpontjában egy magányos fegyveres kalandjai állnak, aki egyike a mandaloriaknak, a híres zsoldosoknak és fejvadászoknak. A címszerepet Pedro Pascal játssza.

A harmadik évad március 1-től a Disney+-on. Nézd meg a szezon előzetesét idelent.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»