2020.08.01   szerző: csd   hozzászólások: 0

Az olyan szuperprodukciók, mint a Bosszúállók: Végjáték vagy épp Az igazság hajnala elképesztő költségvetésből készülnek. 

Kiderült mennyiért forgat Tom Cruise filmet az űrben

Bár korábban már írtunk arról, hogy Doug Liman a NASA és a SpaceX közreműködésével filmet forgat majd a világűrben, amelyben nem más, mint maga Tom Cruise viszi a főszerepet, az Universal most azt is hivatalosan elérhetővé tette, mekkora összeget hajlandó szánni a gyártásra.

Az összeg ezúttal is csillagászati, noha meglepő módon alacsonyabb a fentebb említett produkciók számára korábban rendelkezésre álló pénztől. Liman számára a stúdió jelenleg közel 200 millió dollárt bocsájtott a rendelkezésére, ennyiből kell tehát valami kifőznie csapatnak.

Nem kizárt természetesen, hogy a projekt számára további anyagi források állhatnak majd rendelkezésre, hiszen maga Elon Musk is támogatását fejezte ki, ráadásul csakhamar nagy lelkesedéssel fogadta az ötletet.

Egyelőre persze semmilyen bővebb információk nem érkeztek az előkészületekről, a jövőben azonban várhatóan gyakrabban is hallhatunk majd a munkálatokról.