Kiderült, miért került kórházba Kate Beckinsale

Alig egy hónapja látott napvilágot a hír, hogy a Prisoner's Daughter  sztárja, Kate Beckinsale kórházba került.

Az esetről a TMZ magazin számolt be, a színésznő a már említett széria forgatásán sérült meg komolyabban, amelynek következtében azonnal kórházba kellett szállítani. A színésznő egészségügyi állapotával kapcsolatban a továbbiakban kiderült, hogy komoly hátsérülésről van szó, persze Beckinsale mielőbb igyekezett megnyugtatni állapotával kapcsolatban a rajongókat a közösségi médiában.

Beckinsale a napokban volt a The Late Late Show with James Corden című műsor vendége, amelyben arról is beszélt, miként is élte át az elmúlt időszakot. “Emlékszem, hogy épp a hotel szobámban tartózkodtam, egy melegítőt vettem fel, amikor mint egy gitárhúrként szakadt el volna bennem valami” - mesélte a színésznő.

“Nem tudtam járni, nem tudtam feküdni, nem tudtam ülni” - tette hozzá Beckinsale, aki azt is elmondta, hogy orvosainak rendkívül körültekintően kellett elszállítaniuk őt a szállodából. A jó hírre természetesen nem kellett sokáig várniuk a rajongóknak, hiszen Beckingsale néhány nappal az eset után már az Instagramon tett közzé egy fotót, amellyel megüzente követői számára, hogy jobban van.