Az idei Tokyo Comic Con számtalan meglepetést tartogatott a Marvel rajongók számára, egyrészt ahogy korábban beszámoltunk róla, felvetődött az a hír is, hogy esetleg egy Hulk kontra Rozsomák film is készülhet akár a jövőben. Mindenesetre arról is végre infót kaphattunk, mikor is kerülhet a mozikba a Thor 4.

Akinek bejött a Thor: Ragnarök, annak valószínűleg a Szerelem és mennydörgés is be fog, hiszen a rendezői széket újra Taika Waititi foglalhatta el. Waititi jelenlétével a filmszéria teljesen új lendületet kapott, és sikerült a rendezőnek belecsempésznie a produkcióba abból az igazán egyedi hangulatból és humorból, amely a filmjeit jellemzi.

Persze nem csupán a film, maga Thor karaktere is egy új árnyalattal gazdagodott, a hős sokak szerint sokkal komplexebb és szerethetőbb lett a Ragnarökkel, amelyet sikerült átvenniük a Végjáték készítőinek is, igaz a mennydörgés istenére még így is nehezebben lehetett ráismerni, minthogy a Végtelen háború történései után felszedett magára némi súlyfelesleget.

A Tokyo Comic Conon jelen volt Thort megformáló Chris Hemsworth is, aki elárulta, bár nem látta még a Szerelem és mennydörgés forgatókönyvét, mindenesetre annyit megígérhet, hogy a filmben jócskán lesz: szerelem és mennydörgés. Hogy e kettőn kívül mire számíthatnak a rajongók, az egyelőre nem tudható, hiszen a film szinopszisa egyelőre nem ismert.

Mindenesetre Hemsworth azt is elárulta, hogy jövő év, azaz 2020 közepén kezdődnek a film tényleges munkálatai, így az új Thor film akár már 2021 őszére megérkezhet a hazai mozikba.