Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek: Már magyar szinkronnal is itt az előzetes!

A Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek angol nyelvű előzetese után végre megérkezett a magyar nyelvű trailer. Az első képsorok alapján ez elég más G.I. Joe-film lesz, mint amit korábban láthattunk.

Egyre közeleg a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek című akció hazai premierje, az új magyar trailer pedig gondoskodik arról, hogy az akciófilmek szerelmesei feljegyezzék maguknak a premierdátumot.

A sztori főhőse a G.I. Joe univerzum egyik legismertebb tagja, Kígyószem, a filmből pedig az ő eredettörténetét ismerhetjük meg. Miután megölik az apját, Kígyószem bosszút esküszik, de az útja során megismerkedik egy japán harcossal, Tommyval, aki magával viszi, és kiképzi őt. Tommy Kígyószem feltétlen bizalmát élvezi, azonban sötét titka próbára teszi a hűségét. Ha helytáll, hőssé válik, ehhez azonban nagy utat kell bejárnia. 

Robert Schwentke (Red) új filmjének főszerepeit olyan sztárok alakítják, mint Samara WeavingIko UwaisHenry GoldingPeter MensahAndrew KojiÚrsula Corberó és Haruka Abe. A forgatókönyvet Evan Spiliotopoulos írta.

Hazai premierdátum: 2021.07.22.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

A G.I. Joe-k eredeti csapatának tagját, Kígyószemet mindig is rejtély övezte. Hogy hívják, hol született, mi a története, mi rejtőzik a némasága mögött? Kérdések, melyek... több»