87 Pomádé  (1978)

A Pomádé a '70-es évek egyik ikonikus musicale, amely beindította John Travolta és Olivia Newton-John karrierjét is. A film rendezője, Randal Kleiser nemrégiben egy interjúban elárult egy érdekes titkot: nem sokon múlt, hogy az egyik szerepre ne egy akkoriban jól ismert pornószínészt alkalmazzanak.

Történt ugyanis, hogy a forgatókönyvet író Allan Carr már meg is egyezett Harry Reems pornószínésszel, aki a tervek szerint Calhoun edzőt alakította volna. Csakhogy erről a Paramount vezetősége hallani sem akart. Attól tartottak, hogy egy pornószínész szerepeltetése rontaná a film esélyeit a kasszáknál. Így Harry Reemst alig győzték meg, már lapátra is kellett tenniük. Helyette végül Sid Caesar került a stábba.

Randal Kleiser azt is elárulta, hogy Alan Carr nagyon csalódott volt, amiért el kellett küldeniük Harry Reemst. Olyannyira bűntudata volt, hogy állítólag saját zsebből fizetett a színésznek 5000 dollár vígaszdíjat. De állítólag ez sem volt elég, mivel Harry Reems ebben a filmben látta a nagy kiugrási lehetőséget. Ez viszont nem jött össze neki sem a Pomádéval, sem később más filmmel. Saját bevallása szerint a pornós múltja miatt sosem kapott esélyt, hogy műfajt váltson és igazi színésszé váljon.