Bár sokáig arról szóltak a híresztelések, hogy Tom Cruise is tagja lesz Quentin Tarantino új filmjének stábjának, a Volt egyszer egy Hollywood végül a sztár nélkül készült el. Most kiderült az indok.

Már csak hetek kérdése, és a mozikban Leonardo DiCaprioBrad PittAl PacinoMargot Robbie és Kurt Russell  neveivel fémjelzett új Tarantino-produkció, a Volt Egyszer egy Hollywood. A rendező most egy friss interjújában beszélt arról, hogy kis híján Tom Cruise kapta meg a Pitt által alakított dublőr szerepét.

"Beszéltünk a dologról" - kezdte a Happy Sad Confused podcastjában. "Ő egy nagyszerű fickó, és nagyon jó volt az összhang, egy másik film kapcsán remélhetőleg még összejöhet" - vélekedett a Mission: Impossible sztárjáról a rendező. Bár valószínűleg nem csak mi lennénk kíváncsiak rá, de a pontos indokra nem derült fény az interjúból.

Ha Cruise nem is csatlakozott a stábhoz, a film így is bőven vonultat fel sztárokat, arról nem is beszélve, hogy Pitt és DiCaprio először szerepel egy filmben. Illetve, mindketten játszottak a Scorsese által rendezett The Audition-ben, de az egy rövidfilm volt.

Az interjúból mindenesetre kiderült, hogy Tarantino mindkét színészhez ragaszkodott, és eleinte egyáltalán nem volt biztos, hogy mindketten el fogják tudni vállalni. "Először is mindkettőjüknek válaszolniuk kellett a megkeresésre, mindkettőjüknek akarniuk kellett eljátszani a szóban forgó szerepeket, és szabadnak is kellett lenniük a forgatásra. Rengeteg volt a változó" - mondta Tarantino.

Végül persze csak összejött a sztárparádé, melyre már tényleg nem kell sokat várnunk, ugyanis a Volt egyszer egy Hollywood  augusztus 15-én debütál a hazai mozikban.