Kiszivárgott a Zombieland 2 története?

Majdnem pont 10 évvel az első rész, a Zombieland premierje után kerül majd idén a mozikba a Zombieland 2: A második lövés idén novemberben. A nagy szünet oka, hogy rettentően nehéz volt összeegyeztetni a négy főszereplő, Woody HarrelsonEmma StoneJesse Eisenberg és  Abigail Breslin munkarendjét – ám most végre sikerült.

A filmről eddig azt lehetett tudni, hogy Ruben Fleischer visszatér a rendezői székbe, és ismét a Dave CallahamRhett Reese és Paul Wernick által írt forgatókönyvből dolgozik majd – de a további részletek eddig titkosak voltak. Nemrég viszont kiszivárgott némi infó arról, hogyan is kell majd elképzelnünk az idén novemberben érkező filmet.

A pletykák szerint a szokatlan kis család végül a Fehér Házban köt ki, és ott rendezkedik be, illetve éli a körülményekhez képest idilli életét, amit végül egy nagy családi veszekedés szakít meg Colombus és Wichita között. Ennek eredményeképp Little Rock lelép otthonról egy frissen megismer férfivel, Berkeley-vel, a többiek pedig a nyomába erednek, hogy megkeressék, és ismét helyreálljon a családi béke. Az út során Tallahassee megismerkedik egy női zombivadásszal, Nevadával, aki sok mindenben saját magára emlékezteti.

A kiszivárgott információk szerint az új film nem rögtön ott folytatódik, ahol az előzőnek vége lett, így a filmben is eltelik 10 év. Ennek eredményeképp új zombifajták is létrejönnek: az ostobákat Homérnak, az okosakat Hawkinsnak, a leghalálosabb és csendben közlekedő társaikat pedig Ninjáknak keresztelik el a főszereplők.

A hírek szerint a második részben is felbukkan majd Bill Murray - azt nem tudni, hogy zombiként vagy sem - Dan Aykroyddal egyetemben.

Az elmúlt 10 évben számos zombis alkotás született, amik jó alapanyagot biztosítanak a filmhez – a Zombiland nagy sikerének egyik kulcsa ugyanis az volt, hogy pont annyira vette komolyan a zombifilmek műfaját, mint amennyire kiforgatta és kiparodizálta azt.