2019.11.28   szerző: csd   hozzászólások: 0

Bármennyire is bőségesnek tűnik a Végjáték 181 perces játékideje, sajnos sok mindenre nem jutott idő, amit az alkotók szándékaik szerint meg szerettek volna mutatni a rajongóknak.

A 2018-ban mozikba került Végtelen háború már az elején választ adott egy fontos kérdésre: Vajon ki az, aki képes volna lenyomni Hulkot? Mondani se kell, hogy a legtöbben bármilyen más választ szívesebben elfogadtak volna, ha nem kellett volna látni, hogy épp az univerzumot veszélyeztető őrül titán, Thanos lesz majd az, aki felmossa a padlót Hulkkal.

A Végjátékot követően azonban már az volt kérdés, vajon miért nem láthattunk egy revans összecsapást a két fél között, a válasz pedig egyszerű. A készítők részéről nem fért bele a film koncepciójába. Sajnos a jelenet azt sem élhette meg, hogy egyáltalán leforgassák, így az nem jutott el a vágószoba padlójáig sem, most azonban előkerült egy eddig sosem látott szkeccs, amelyen Hulk bizony elégtételt vesz Thanoson, íme mutatjuk is:

Hulk úgy tűnik valóban elpusztíthatatlan, és habár már felmerült, hogy a Marvelnél elkészül She-Hulk, amely várhatóan a Disney+-on lesz elérhető, az idei Tokyo Comic Conon maga a karakter megformálója, Mark Ruffalo vetette fel annak lehetőségét, hogy a jövőben akár egy Hulk-Rozsomák összecsapásnak is szemtanúi lehetnek a rajongók. Mindez csupán a Marvel elnökén, Kevin Feige-n múlik majd, ennek persze most már valójában semmilyen jogi akadálya nincs, hiszen az X-Men jogok a Fox megvásárlásával a Disney-hez kerültek.