Könnyekben tört ki a 21. század legjobb színésze

Denzel Washington kétségtelenül napjaink egyik legjobb színészének számít, mindezt pedig a Times még tavaly novemberben készített összeállítása is alátámasztani látszik, amelyben megnevezte a 21. század 25 legjobb színészét, köztük magát Washingtont is.

A színész a napokban adott interjút az Acces Hollywodnak a hónap végén debütáló Ördög a részletekben című film promója kapcsán, amely során beszélgetőpartnere, Sibley Scoles megmutatta Washington fiának nyilatkozatát a Times cikkéről.

Történetesen a Tenet sztárjáról, John David Washingtonról van szó, aki egy hónappal korábban adott interjút az Accesnek, édesapja elismeréséről pedig az alábbiakat nyilatkozta: “Azt hiszem, ő az egyik legnagyobb, büszke pillanat ez az egész családunk számára.”

“Nem találok szavakat” - jegyezte meg Washington könnyes szemekkel, miután Scoler felolvasta neki fia nyilatkozatát. “Teljesen elállt a szavam ettől, az is elfelejtettem, mi volt az iménti kérdés. Fogalmam se volt arról, hogy ezt mondta” - tette hozzá a színész.

Denzel Washingtont mindeddig 8 alkalommal jelölték Oscar-díjra, legutóbb a 2018-ban mozikba került A jogdoktor-ban nyújtott alakításáért a legjobb férfi főszereplőnek járó kategóriában, szerettei elismerései azonban úgy tűnik sokkal fontosabb elismerést jelent a színész számára. A megható pillanatot tartalmazó teljes interjút lentebb meg is tekinthetitek.