Kövér Thor benne lesz a Thor 4-ben is? Válaszolt a rendező

Ahogy a filmipar csak őrlángon pislákolva várja a járvány végét, a filmkészítőknek egy picit több ideje jut, hogy a rajongókkal is beszélgessenek. Így tett a napokban Taika Waititi is, aki a közösségi médiában a Thor: Ragnarök kapcsán válaszolt rajongói kérdésekre.

Persze a kérdések egy jó része már nem is a legutóbbi Thor-mozihoz, hanem a következőhöz kapcsolódott. Valaki pedig feltette azt a kérdést, ami a legtöbb rajongót piszkálja legbelül a Bosszúállók: Végjáték óta. Történetesen azt, hogy vajon a kövér Thort láthatjuk majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben?

Taika Waititi egyelőre kitérő választ adott, miszerint még nem tudja megmondani, így semmi sem kizárt. Ám sokan ebből a válaszból inkább arra következtetnek, hogy a villámok pocakos istene ha meg is jelenik az új filmben, legfeljebb az elején egy rövid időre, hogy aztán új nyerje vissza isteni alakját, mint a villám (bocs…).

A sörhasú Thor egyébként meglehetősen megosztotta a rajongókat tavaly. Sokan voltak, akik merész, de üdítő lépésként élték meg a sokáig kissé pökhendi istenség efféle kifigurázását, mások viszont nagyon nem tudtak megbarátkozni régi kedvencük efféle lezüllesztésével. Mint ismert, a történet szerint Thor megállíthatta volna Thanost még a Bosszúállók: Végtelen háború legvégén, ám elvétette, Thanos pedig kicsettintette a fél univerzumot a valóságból. Ez a kudarc pedig mély letargiába taszította Thort, aki Új Asgardban a TV-nézésben és vedelésben talált vígaszt.

Taika Waititi egyébként azt is elárulta, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés olyan film lesz, ami mellett a Thor: Ragnarök bátortalan szárnypróbálgatásnak tűnik majd. Elmondása szerint az egész olyan lesz, mintha megkérdeztek volna egy rakás tízévest, hogy mi legyen a filmben, és ők minden ötletükre igent mondtak volna. A sztoriról egyelőre kevés részlet ismert, de az biztos, hogy Chris Hemsworth mellett visszatér Natalie Portman, Tessa Thompson és a rendező Taika Waititi is, az ügyeletes gonosz pedig Korg lesz, akit Christian Bale alakít majd.