Közel 3 milliárd dollár világszerte: Jöhet az ikonikus franchise 5. része

Noha a Disney elnöke, Bob Iger még februárban beszélt arról, hogy érkezik új Toy story, Jégvarázs és Zootropolis animációs film készül, az utóbbi időben meglehetősen nagy csend övezte mindegyik projektet.

A Lightyear meglehetősen nagy csalódást okozott a rajongóknak, mégha nem is közvetlenül kapcsolódott a Toy Story-filmek cselekményéhez, így persze az is kérdésessé vált, hogy folytatódik-e még bármilyen irányba is a franchise, amely 3 milliárd dollárt hozott mindeddig a konyhára a stúdiónak.

A jó hír pedig a legbiztosabb forrásból érkezett. A The Tonight Show legutóbbi adásában a Buzz Lightyear-t megszólaltató Tim Allen árulta el, hogy a stúdió megkereste őt és Tom Hankset is a Toy Story ötödik részével kapcsolatban.

“Bob Iger, a Disney vezetője azt mondta, hogy rajta van az ügyön, és csakugyan azt mondta, hogy ez meg fog valósulni. Megkeresték Tomot és engem, hogy újra eljátsszuk a szerepeket. Nem mondanak erről semmit... Az ember elgondolkodik azon, hogy négy nem volt-e túl sok. Vajon az öt is túl sok lesz?” - mondta a színész.

A 2019-ben megjelent Toy Story 4 a nézők és a kritikusok szívét is elnyerte, az animációs film több mint 1 milliárd dolláros bevételt hozott világszerte.

84 Toy Story 4  (2019)

animáció | családi | fantasy | kaland | road movie | vígjáték

Bár azt követően, hogy Andy egyetemre ment, és Woody Bonnie-hoz került, hősünk sosem felejtette el az első számú feladatát, mégpedig hogy megóvja szeretett gazdáját. Egy napon... több»