Közös közleményben reagáltak Matthew Perry halálára a Jóbarátok sztárjai

Matthew Perry tragikus halálának híre sokkolta a rajongókat és a szakmát egyaránt.

Az elmúlt napokban több színész és filmes szakember rótta le tiszteletét Perry emléke előtt, a Jóbarátok sorozat sztárjai pedig egy közös közleményt adtak ki. “Mindannyiunkat teljesen lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint színésztársak. Egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne mondani, de most gyászolunk és feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, ahogy és amikor képesek leszünk rá. Egyelőre gondolataink és szeretetünk Matty családjával, barátaival és mindenkivel, aki szerette őt szerte a világon” - írja Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer, amelyet a People magazin adott közre.

A sorozat főszereplői mellett a Jóbarátok további színészei is megemlékeztek Perryről, így Maggie Wheeler, aki Chandler barátnőjét, Janice-t alakította a következőket írta: “Hatalmas veszteség. Hiányozni fogsz a világnak, Mathew Perry. Az öröm, amit túl rövid életedben oly sokaknak szereztél, tovább fog élni. Annyira áldottnak érzem magam minden egyes kreatív pillanatért, amit megosztottunk.”

“Nagyon szomorúan hallottam Matthew Perry haláláról. Kedves volt velem a Jóbarátok forgatásán, és minden alkalommal, amikor az azt követő évtizedekben láttam. Kérlek, olvasd el a könyvét. Ez volt az ő öröksége, hogy segítsen. Bár nem fog békében nyugodni... Már túlságosan lefoglalja, hogy mindenkit megnevettessen odafent” - írja Paget Brewster, aki Kathyt alakította a szériában.