Már javában forog a Disney élőszereplős Hófehérke és a hét törpe adaptációja, amelyhez frissen befutott egy fotó is a forgatásról.

“Egymillió év alatt sem gondoltam volna, hogy ez egy lehetőség lesz számomra” - nyilatkozta korábban a címszerepet alakító  Rachel Zegler, aki a képen egyelőre még hajcsavarókkal és hócsizmában látható. A West Side Story sztárját korábban számos támadás érte közösségi médiában latino származása miatt. Zegler a Variety magazin Actors on Actors című sorozatában reagált ezekre a támadásokra.

“Úgy kell őket szeretnünk, hogy a helyes irányba tereljük őket. A nap végére olyan munkát kell végeznem, amitől én magam is izgatott vagyok” - mondta Zegler, majd hozzátette, hogy Hófehérke szerepének eljátszása számára hatalmas lehetőség.

A színésznő castingolását még 2021. júniusában jelentették be, hónapokkal a West Side Story megjelenése előtt. A Steven Spielberg rendezésében készült musicalben nyújtott alakításáért Zegler Golden Globe-díjat nyert a legjobb színésznőnek (vígjáték vagy musical) járó kategóriában.

A Marc Webb rendezésben készülő Hófehérke adaptáció egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, annyi viszont már most tudható, hogy a királyné szerepében Gal Gadot lesz látható.