Kutyákkal nézették meg a John Wick 3 előzetesét, íme az állati reakciók (videó)

Múlt héten érkezett meg a John Wick: 3. felvonás - Parabellum első hivatalos előzetese, amely ismét látványos akciójeleneteket és totális leszámolást ígér.

 Keanu Reeves karaktere igen szorult helyzetben van, mert vérdíjat tűztek ki rá, és nagyjából semmi esélye sincs arra, hogy egy darabban hagyja el a várost – amit a trailer tanulsága szerint valahogy mégis megold. De csak azért, hogy segítséget kérjen a Halle Berry által alakított Sofiától, és visszatérjen a végső harcra.

A John Wick filmekben eddig is nagy szerepe volt a kutyáknak: a trilógia felütése nagyjából ott kezdődik, amikor az első részben megölik a bérgyilkos kutyáját, amit még elhunyt feleségétől kapott. A film végén kap egy másik kutyát, egy pitbullt, aki visszatér a második részben – és a harmadik rész előzetesében is felbukkan. Mellett még legalább két négylábúnak jut majd fontos szerep: Sofia jól képzett, önmagukban is fegyvereknek minősülő, hatalmas kutyáinak.

Ismervén a filmek stílusát, sokan nem bíznak benne, hogy mind a három kutya épségben kikeveredik majd a történetből – sőt, sokan arról is meg vannak győződve, hogy maga John Wick sem éli túl a leszámolást.

De mit gondolnak a friss előzetesről a kutyák? Íme egy különleges videó arról, hogy szőrös kedvencek nézik majd a John Wick 3 trailerét, és nem rejtik véka alá a véleményüket – bár ez sokszor a furcsa és erős hanghatásoknak köszönhető: