Ríviai Geralt egy időre leteszi a kardot, a Netflix legalábbis egy időre szüneteltetni kénytelen a Vaják harmadik évadának forgatását.

Bár a hír egyelőre nem került megerősítésre, a The Hollywood Reporter magazin értesülései szerint a címszerepet alakító Henry Cavill koronavírusos lett. A Netflix hivatalos közleményében egyszerűen csupán annyit ír, hogy “a COVID miatt állították le a munkálatokat, így amint biztonságosak lesznek a körülmények, folytatják azt”.

A múlt heti San Diegó-i Comic-Con kapcsán a rajongók azon tűnődtek, hogy a Supermant alakító Cavill megjelenik-e a Shazam 2 - Az istenek haragja és Black Adam panelbeszélgetésein. Az esemény viszont meglehetősen váratlan fordulatot vett, miután Dwayne Johnsont kifütyülték, amiért felvetette, hogy a jövőben valaki átvehetné az ikonikus szerepet Cavilltől.

“Henry egy haver, és ő egy fenomenális Superman, és Henry Cavill a mi generációnk Supermanje, tekintettel a múlt többi Supermanjére” - mondta egy későbbi interjúban Johnson.

A Vaják harmadik évadának premierdátum egyelőre nem ismert, a közeljövőben viszont várhatóan bővebb hivatalos információkkal is szolgálhatunk ezzel kapcsolatban.

88 Vaják  (2019)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Riviai Geralt, a magányos szörnyölő nehezen találja a helyét egy olyan világvan, ahol az emberek gyakran átkozottabbak, mint a bestiák. több»