Megdöbbentő részletet árult el a Marvellel való közös munkával kapcsolatban a Fekete Özvegy színésze, Ray Winstone (legutóbbi szerepei a galériánkban).

Winstone a Radio Times-nak adott interjúban beszélt arról, hogy a film főgonoszának, Dreykov tábornok megformálása “egyáltalán nem volt szórakoztató” a számára. “Egészen addig jó volt, amíg nem kellett újraforgatni. Aztán azzal kell szembesülnöd, hogy néhány producer ‘lejön’, és az alakításod számukra túl sok, túl erős... Így működik a Marvel. Lélekölő tud lenni, mert úgy érzed, hogy remek munkát végzel” - mondta a színész.

“Igazából azt mondtam, hogy 'Újra kellene castingolni, mert nekem ez ennyi volt.’, majd végül újra megcsinálod az egészet, mert köt a szerződésed, máskülönben pedig a bíróságon kötsz ki. Olyan, mintha t_kön rúgtak volna” - tette hozzá Winstone azzal kapcsolatban, hogy a munkálatok egy bizonyos pontján valóban ki akart szállni a projektből.

Winston ettől függetlenül rendkívül mozgalmas időszakot él át, a jövőben két Netflix-produkcióban is látható lesz, a Millie Bobby Brown főszereplésével készült A hercegnő és a sárkányban és a Guy Ritchie rendezésében készült Úriemberek című sorozatban.

akció | kaland | sci-fi

Egy veszélyes csoport felfedi Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) múltjának legpiszkosabb részleteit, az orosz kémnő ezért kénytelen szembesülni a korábbi életéhez... több»