2019.04.11   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az első kedvcsináló után végre befutott az "élőszereplős" Az oroszlánkirály teljes előzetese, mely alapján bátran mondhatjuk, az utóbbi évek legjobb CGI munkáját teszi le a Disney az asztalra.

Lenyűgöző Az oroszlánkirály teljes előzetese

Hogy milyen film lesz Az oroszlánkirály, azt egyelőre még korai lenne megjósolni, de az egész biztos, hogy a látvány lélegzetelállító és rendkívül valósághű lesz. A Disney-nél már temérdek tapasztalatot gyűjtő Jon Favreau A dzsungel könyve után ismét egy klasszikust vett a kezei közé, és az eddig látottak alapján ezúttal sem fog csalódást okozni.

Az alább látható teljes trailer továbbra sem árul el túl sokat, olyannyira nem, hogy a szereplők meg sem szólalnak benne, de cserébe végre feltűnnek az animációs klasszikusból jól ismert karakterek, mint Zordon, Pumba vagy Timon. Mivel a premier már nincs túlságosan messze, felkészülhetünk rá, hogy a Disney a következő hetekben újabb hivatalos anyagokkal rukkol majd elő.

A produkció főbb szereplőinek hangját olyan sztárok kölcsönzik majd, mint Seth RogenChiwetel EjioforJames Earl JonesDonald GloverAlfre Woodard és Beyoncé Knowles, míg a forgatókönyvet a Kapj el, ha tudsz szkriptjét is jegyző Jeff Nathanson szerezte.

Az 1994-es kultikus animációs film remake-je július 18-tól látható a hazai mozikban. Az oroszlánkirály friss előzetesét idelent találjátok. Titeket meggyőztek az eddig látottak?

animáció | családi | dráma | kaland | musical

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon... több»