Letartóztattak egy férfit, amiért kamerát rejtett a Bond 25 stúdiójának mosdójába

Továbbra sem zajlanak éppen zavartalanul a Bond 25 munkálatai. Legutóbb a címszerepet alakító Daniel Craig sérült meg a forgatások alatt, majd az egyik kaszkadőr egy robbantásos jelenet felvételei során.

És bár mind a színész, mind pedig a filmes szakember teljesen jól van már, a napokban egy újabb komolyabb eset történet a brit Pinewood Studiosban. Egy 49 éves meg nem nevezett férfit ugyanis letartóztattak, mivel kamerákat helyezett el a stúdió egyik női mosdójában.

A férfit azonnal őrizetbe vették és vádat emeltek ellene szexuális bűncselekmény ügyében, így várhatóan két évig terjedő börtönbüntetéssel sújthatják. Bár a stábtól egyelőre senki nem reagált az esettel kapcsolatban, a Pinewood egyik szóvivője az alábbiakat nyilatkozta:

„Nagyon komolyan vesszük az ügyet. Az esetet azonnal jelentettük a rendőrségnek, és készen állunk mindenben együttműködni velük.”

A Bond 25-ben utoljára láthatják a rajongók Daniel Craiget a 007-es ügynök szerepében. A munkálatok tehát javában zajlanak, egyelőre azonban nem tudni, ki veszi át biztosan Craig szerepét a franchise-ban.