Egy friss értesülés szerint Liam Hemsworth arra készül, hogy beperli volt feleségét, Miley Cyrust, miután az énekesnő legújabb Flowers című dala miatt majdnem elvesztette a Vaják főszerepét.

Az Aceshowbiz értesülései szerint a 33 éves színész "becsületsértésért" nyújtott be keresetet, mivel úgy tűnik, nem örül annak, hogy a Cyrus róla is írt dalt a legutóbb. A rajongók azonnal védelmükbe vették az énekesnőt a közösségi médiában, miszerint Miley soha nem állította, hogy a dal volt férjéről szólna.

“Ha Liam úgy érzi, hogy a dal róla szól, akkor biztos rossz a lelkiismerete... ez az állítás a bíróságon sem állna meg soha” - olvasható az egyik hozzászólásban.

“Nagyon kétlem, hogy Liam Hemsworth tényleg beperelné Miley Cyrust, de ha mégis: 1) a rajongói hibája, amiért kitaláltak róla minden sz**t, mint például a 'Flowers' klipből 14-szer megcsalni a villában 2) Johnny Depp precedenst teremtett arra, hogy bepereljen embereket, amikor semmi rosszat nem tettek” - írja egy másik kommentelő.

Eközben Liam sógornője és Chris Hemsworth felesége, Elsa Pataky is szólt pár szót az exek közötti állítólagos “súrlódásokról”. “Ha valakinek beszélnie kell, az Liam legyen, de szerintem Miley azt csinál, amit akar” - mondta a színésznő az Europa Press című spanyol kiadványnak adott interjúban.