Lövöldözés volt French Montana videoklipjének forgatásán, többen megsérültek

Csütörtök este lövöldözés volt a floridai Miami Gardensben található The Licking étterem parkolójában, ahol a rapper, French Montana épp egy klipet forgatott Rob49-el.

A CBS4 szerint a Miami Gardens-i rendőrség megerősítette, hogy "több embert" meglőttek, és legalább négy sérültet kellett helikopterrel a Jackson Memorial kórházba szállítani. Egyelőre az állapotukról nincs információ.

"Több lövés dördült el, úgy hangzott, mintha egy támadófegyverből lőttek volna" - mondta a hírügynökségnek Ced Mogul, aki szemtanúja volt az esetnek, majd hozzátette, hogy 10-15 lövést hallott.

"Amikor meghallottuk a lövéseket... az emberek elkezdtek futni, néhány embernek véres volt az inge, néhányan sírtak a földön" - mondta Ced. "Ez egyszerűen tragikus."

Egyelőre nem tudni, hogy French Montana megsérült-e az incidens során, de egy szemtanú szerint úgy tűnt, hogy a rappert a biztonsági őre időben kimenekítette.

A rendőrség közlése szerint a lövöldözés elszigetelt incidens volt, és egyelőre nem tudni, hogy őrizetbe vettek-e már gyanúsítottakat.