Bár mostanra némileg elült a porfelhő Johnny Depp és Amber Heard botránya körül, most azonban újabb bepillantást nyerhetünk az események mögé.

A Discovery+ műsorkínálatába is megérkezett ugyanis a Johnny és Amber című dokumentumfilm, amely két részben tárja fel azokat az eseményeket, amelyek nem kis vihart kavartak az elmúlt években Hollywoodban.

A streamingszolgáltató ráadásul azt is bejelentette, hogy a dokumentumfilm szeptember 20-tól a mozikban is megtekinthető lesz. A per alaposan megosztotta a közvéleményt, így az alkotók szerint az is volt a cél, hogy árnyaltabb képet kapjunk a történésekről és annak résztvevőiről.

Amióta rágalmazási per véget ért, Amber Heard körül rengeteg vizsgálat zajlik, a színésznő ráadásul számtalan magazin kereszttüzébe került, ezzel szemben úgy tűnik, hogy Johnny Depp nagy visszatérésre készül Hollywoodban.

dokumentum

A Depphez közel állók bepillantást engednek Amber Hearddel kötött problémás házasságába és a hírneve védelmében az Egyesült Királyság Legfelsőbb Bíróságán folytatott... több»