Hamarosan debütál a Netflixen a Mindig az ördöggel, amelyhez megérkezett az első előzetes. A film a parádés szereposztás mellett egy igencsak sötét és átható hangulatot ígér.

Donald Ray Pollock azonos című regényének adaptációja egy ohioi kisvárosban játszódik, ahol különös és sötét erők gyülekeznek Arvin Russel körül. A fiatal srácnak úgy tűnik nem csupán belső démonaival, hanem családjával és közvetlen környezetével is fel kell vennie a harcot, amely rövidesen egyre elkeseredettebbé válik.

Tom Holland és Robert Pattinson jelenléte a produkcióban már alapból ígéretesnek számít, a páros mellett ráadásul Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Harry Melling, Eliza Scanlen és Pokey LaFarge is felbukkannak a filmben.

A rendező, Antonio Campos egy korábbi interjúban megjegyezte, hogy a kötet adaptálás nem csekély kihívást jelentett az egész stáb számára, a Mindig az ördöggel bemutatójára azonban nem kell sokáig várni, hiszen szeptember 16-án érkezik a Netflixen.