Magyar feliratos előzetest kapott Margot Robbie Oscar-esélyes mozija, az Én, Tonya

Az Én, Tonya-t a szűkebb közönség előtt már debütált a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol egészen kiváló kritikákat kapott. Szerencsére mi sem maradunk le a filmről, melynek végre itt a magyar előzetese.

Megkapta első magyar előzetesét a Margot Robbie főszereplésével készülő Én, Tonya, melyben az ausztrál színésznőt az ikonikus műkorcsolyázó, Tonya Harding szerepében láthatunk majd.

Ami a cselekményt illeti, Tonya Harding bulvártörténete a kilencvenes évek amerikai médiaeseményeinek egyik legnagyobb port kavart sztorija volt. A tehetséges fiatal műkorcsolyázó karrierje ragyogóan ívelt felfelé, amelyben a sportoló elszántsága mellett elvitathatatlan része volt a nem éppen finomkodó nevelési és edzői módszereket alkalmazó szabad szájú anyjának. Aztán Tonya egy nap megismerkedett egy férfival, s az élete innentől meredeken más irányt vett. Például egy, legnagyobb riválisa elleni merényletig. Tonya egyszeriben a legnagyobb közellenséggé vált, pedig lehet, hogy ő is csak egy áldozat volt, neveltetése és ex-pasija áldozata, olvasható a hivatalos szinopszisban.

Craig Gillespie rendezésében készülő film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Margot RobbieAllison JanneySebastian StanBobby CannavaleMckenna Grace és Julianne Nicholson.

Az Én, Tonya február 1-től látható a hazai mozikban.