Már gőzerővel zajlik az Antal Nimród rendezésében készült Retribution utómunkálata, a produkció viszont tartogat még egy további apró meglepetést.

A filmben ugyanis feltűnik Márkus Luca (galériánkban) is, aki napjaink egyik feltörekvő csillagának számít. A hazai nézőknek csakugyan ismerősen csenghet ez a név, hiszen Luca korábban olyan nagysikerű sorozatokban szerepelt, mint a Drága örökösök, amelyben Laura karakterét alakította, továbbá ő volt A besúgó című sorozat Pankája, legutóbb pedig a nemrég mozikba került Blokádban alakította Fülepp Klára fiatalkori énjét.

Márkus Luca 2015 és 2020 között volt a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, majd a Vígszínházban végezte az egyetemi gyakorlatait, 2020-tól pedig társulati tag is, nem mellékesen pedig idén Brasch Bencével el is jegyezték egymást.

A Retribution  Liam Neeson mellett a további szerepekben érkezik Matthew Modine, Embeth Davidtz, Noma Dumezweni, Arian Moayed, Lilly Aspell és Emily Kusche. A film története szerint egy Wall Street-i ügyvezető szorult helyzetbe kerül, miután felfedezi, hogy az autójában bombát helyeztek el, az autóban pedig ott tartózkodik a családja is. Antal Nimród filmje a tervek szerint jövő év tavaszán érkezik a hazai mozikba.

83 Blokád  (2022)

dráma

A Blokád című film elsőként vállalkozik arra, hogy feltárja a rendszerváltás utáni Magyarország első nagy válságát, amely a taxisblokádként vonult be a történelembe. A... több»