Májusban a SkyShowtime-on: Erről a 2 kiemelt premierfilmről és sorozatról nem érdemes lemaradnod

A SkyShowtime májusban is elhozza a világ legnagyobb stúdióinak alkotásait, olyan sorozatpremierrel, mint A Stallone család második évada. Borzongásban sem lesz hiány, hiszen például Az ördögűző: A hívő című film is megérkezik a streaming szolgáltató kínálatába. Egy biztos, erről a két premierről nem érdemes lemaradni jövő hónapban, miközben folytatódik az Egy úr Moszkvában, a Star Trek: Discovery, a Tengerparti történetek és Az alma nem esik messze is.

#4

SkyShowtime (2024.05.16.)

A valóságshow második évadában Stallone és a családja ezúttal Rómába kalauzolja el a nézőket. több»

Ebben az évadban Los Angeles egyik leghíresebb családja, a Stallone család négy évtized után végleg elhagyja Hollywoodot, és keletre költözik. Sophia és Sistine New Yorkban teljesítik be álmaikat, Scarlet Miamiban jár főiskolára, és itt talál új szerelemre, Sly és Jen pedig az üres családi fészket elhagyva Palm Beach-re költözik. Ám a távolság nem tudja szétszakítani ezt a családot. Az évad egy sorsfordító olaszországi utazásban éri el csúcspontját, ahol megismerik családjuk történetét, újra közel kerülnek egymáshoz, és életre szóló emlékeket szereznek. A 2. évad összes része május 16-tól látható a platformon.
#3

dráma | thriller | történelmi

SkyShowtime

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. több»

A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) Az Egy úr moszkvában című sorozatban Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakítja Alexander Rosztov grófot, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon. Az azonnali kivégzéstől ugyan megmenekül, de egy szovjet bíróság a pazar Hotel Metropol egyik padlásszobájába száműzi, és halál fenyegeti, ha valaha újra kiteszi a lábát az utcára. Ahogy telnek az évek, és a szálloda ajtaján túl leperegnek az orosz történelem legviharosabb évtizedei, a hotelen belül, Rosztov beszűkült világában az érzelmi felfedezések új horizontot nyitnak meg előtte. Új életében ráébred a barátság, a család és a szerelem igazi értékére. Az 1. évad április 18-án debütál, az évadzáró május 23-án lesz.
#2

dráma

SkyShowtime

Delaneyék kívülről nézve irigylésre méltóan elégedett családnak tűnnek. Az egykori teniszedzők, Joy és Stan négy felnőtt gyermek szülei. De sajnos Joy eltűnik, és a... több»

A sorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty. Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét. Már alig várják, hogy négy felnőtt gyermekükkel (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles) tölthessék az időt, ám minden megváltozik, amikor egy sebesült fiatal nő bekopogtat Joy és Stan ajtaján, meghozva életükbe az izgalmat, amit annyira hiányoltak. Amikor azonban Joy hirtelen eltűnik, a gyerekek kénytelenek újra beleásni magukat szüleik úgynevezett tökéletes házasságába, és lassacskán fény derül a család legsötétebb titkaira. A sorozat április 23-tól látható, az új részek hetente érkeznek, az évadzáró epizód május 21-én esedékes.
#1

dráma | thriller

SkyShowtime

Két nehéz sorsú idegen hajótörött kokainra bukkan. Miután megegyeznek, hogy eladják, és megosztják a pénzt, rendőrökkel, álarcos bérgyilkosokkal és egy öltönyös... több»

David Gordon Green rendező (Halloween- trilógia) újragondolta ezt a rekordokat döntögető sikerhorrort, amely 2 Oscar®-díjat nyert, és nagyban hozzájárult a horrorfilmek növekvő népszerűségéhez. Leslie Odom Jr. játssza a főszerepet az első film közvetlen folytatásában az eredeti Exorcist című film főszereplője, Ellen Burstyn mellett, aki ismét Chris MacNeil bőrébe bújik. Amikor egy 12 éves kislányt megszáll egy titokzatos démoni lény, az apja kétségbeesetten próbál segítséget találni, amit végül olyasvalakitől kap meg, akinek a lánya az 1970-es években túlélt egy hasonló esetet. Premier május 17-én.