Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Erin Moriarty
Erin Moriarty
Michael Vartan
 
BoBamburg   2018. 09. 13.

legújabb vélemény

Az elején azt hittem, hogy egy gyengébb szellemjárta-házas horror lesz, de végülis elégedetten konstatáltam, hogy szerencsére nem ezt hozták ki belőle. Nem egy nagy filmes élmény, de egy unalmas hétköznapi este teljesen vállalható alkotás. Plusz ha kcisit több energiát és pénzt fektetnek bele, egész korrekt kis horror lehetett volna (képi világa túl steril volt, mint valami szappanopera és a karakterek is erőtlenek voltak..)

 
HercegPeter   2018. 08. 21.

A komment spoilert tartalmaz! Horroroktól szokatlanul könnyeden kezdődik, ha nem tudnánk előre, hogy miféle filmről van szó nyugodtan hihetnénk egy laza családi vígjátéknak. Láttam már egynéhány olyan filmet, aminek ugyanez volt a lényege (ilyen például az A fiú), de azok jobbak voltak. Itt maximum a slusszpoén volt az ami tettszett, de az is mondhatni várható volt. Több volt inkább az olyan dolog ami kérdéseket vetett fel bennem. Például hogy hova kerülnek a hullák? De olyan hely is volt a házban, ahol látszik, hogy a fal tényleg csak néhány centiméter széles és nem értettem, hogy azokban hogy fért el? Nem az a fajta film, amiért rajongani lehet, de azért láttam már rosszabbat.


 
Hakker   2018. 08. 29.

Nem volt jó film. A történetben nem volt semmi eredetiség. Gyenge színészi játéknál, talán a rendezés volt gyengébb. Mostnában, ha valaki horror filmet szeretne nézni, vagy ilyen jellegű filmet vagy zombis horrort tud látni. Valahogy ezek a filmek, csak ismétlik önmagukat.

 
stomachh   2018. 08. 03.

Átlagos nézőnek időpocsékolás. A horrorrajongóknak elmegy.

 
acey   2016. 06. 30.

Meglepődtem, hogy a rendező mennyire kitett magáért ebben a filmben, az ezt megelőző horrorkomédia után. Egészen jól működött a rejtélyesség, és hogy a néző meglepiben részesül, hisz tényleg vmi nem várt dolog bukkan fel egyszeriben. Szimpi.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.