Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Farkasok az ajtónál (2016)

Wolves at the Door
Filmadatlap
 
21
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Elizabeth Henstridge
Elizabeth Henstridge
Katie Cassidy
Katie Cassidy
Elizabeth Henstridge
Katie Cassidy
Adam Campbell
Miles Fisher
Katie Cassidy
Elizabeth Henstridge
Adam Campbell
Katie Cassidy
Katie Cassidy
Elizabeth Henstridge
Katie Cassidy
Elizabeth Henstridge
Adam Campbell
Katie Cassidy

Videók (1)

 
Caravaggio1978   2022. 03. 14.

legújabb vélemény

1
Nem a film ijesztő, hanem a valóság

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Túl ismert volt az egész történet, ezért a filmben túl sok magyarázás nem történik, ki kicsoda stb., stb. Magától érthetődőnek vették azt, hogy mindenki ismeri a történetet, nem tud a saját jogán megálló filmként viselkedni, mert a készen kapott és kézenfekvő téma viszi előre az egészet. A gyilkosokat nem ismerjük meg, csak a film végén bevágott archív felvételekről, híradókból és fényképekről, amik megerősítik, hogy a valóságban ezeknek az embereknek nevük is volt, és tényleg azok az emberek haltak meg a házban, akiket a film is bemutat. Viszont az, hogy a film a gyilkosok motivációját, történetét nem meséli el, egy bugyuta, ész nélküli horrorrá alakítja a filmet, vicces, papírmasé szereplőket kapunk végeredményként.

 
BoBamburg   2018. 01. 10.

0

Jó, hogy nem húzták el a filmet, mert így a maga 1 óra 10 perces játék ideje pont elegendő. Maga a cselekmény és a történések kicsit lassúak ( persze az atmoszféra, a nyers és nyomasztó hangulat miatt) de néha unalmasba csap át. Egyszer oké a film, ha bírod az ilyen jellegű horrorokat.

 
FunBoi   2017. 03. 01.

0

Nagyon átlagos filmélmény, amit nyújt, legalábbis semmi olyan borzongatást nem tudott elérni nálam, amit ne láttam volna már korábban más filmeknél. Őszintén szólva kicsit unalmas is a sztori maga, az egész ötletet inkább a színészi játék tartja.

 
Góz Judit Boglárka Enikő   2019. 09. 23.

1
Vihar

Milyen állat képes ilyesmire? Még hogy Isten, a fenéket. Ő soha nem kérne ilyenre, ezek még az ördögnél is rosszabbak. És hogy miért nem érzett semmit? Mert nincsenek érzései, azért. Mit ártottak, amivel ezt érdemelték? Legfőképp az a szerencsétlen csecsemő, ti beteg elméjűek!

1
 
Éva   2018. 07. 25.

0

Sharon Tate színésznő (Roman Polanski felesége) és 3 barátja meggyilkolásának hiteles története. Az un. Manson gyilkosságok- 2 nap alatt két helyszínen-dokumentumszerű leírása. Ha unalmas, vagy lassú- ez történt a valóságban,és annyira sikerült rekon... több»

 
azurou   2017. 10. 13.

0

A filmnek nagyon jó hangulata van, és az állandó sötét atmoszféra végig nagyon "kényelmetlen" érzést váltott ki belőlem. Szerintem érdemes megnézni, mivel nagyon izgalmas.

 
A mai napig nem értem, mi volt az elképzelés a rendező fejében, mit szeretett volna elérni, mi volt a Wolves at the Door célja, hiszen a home invasion filmek mára bőven rendelkeznek olyan nagyágyúkkal, amik mellett egy ilyen alkotás nem rúghat labdába. több»