Már a bemutatása előtt nagy port kavart Nicole Kidman új sorozata, itt az Expats előzetese

Az Amazon Prime Video közzétette a Lulu Wang által rendezett Máshon című film trailerét, amelyben Nicole Kidman, Sarayu Rao és Ji-young Yoo játszik.

A sorozat 2024. január 26-án debütál a Prime Videón, és a február 23-i fináléig hetente új epizódokkal jelentkezik majd.

A hat epizódból álló limitált sorozat Janice Y. K. Lee 2016-os "The Expatriates" című regénye alapján készült, és egy hongkongi nemzetközi közösséget követ nyomon, akiknek az élete egy hirtelen családi tragédia után örökre megváltozik.

A szereplők

Kidman alakítja Margaretet, egy nőt, aki az egész családját Hongkongba költöztette. Blue a karrierista Hilary-t játssza, akinek barátságát Margaret-tel megtöri a sors. Yoo Mercy-t kelti életre, a gondtalan New York-i lányt, aki épp csak kijött a főiskoláról, és belekeveredik a hongkongi expat közösség életébe. Emellett Jack Huston alakítja Davidet, Hilary férjét, míg Brian Tee Clarke-ot, Margaret férjét.

A forgatás során a film sok vitát váltott ki. A hongkongi kormány például felmentette Kidmant a szigorú karanténrendszer alól, de ott vannak a kritikák, amelyek szerint a sorozatot a folyamatos politikai zavargások ellenére Hongkongban forgatják.

A hongkongi média arról is beszámolt, hogy Kidman idő előtt lelépett a forgatásról - amit az Amazon Studios tagadott.

A Expats Wang első televíziós projektje. A sorozat rendezése mellett Wang a showrunner és az író is, Kidman pedig executive produceri szerepkört is betölt a munkálatok során.

82 Máshon  (2024)

dráma

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele. több»