Korábbra hozta a Prime Video az idei év egyik legjobban várt sorozatának, a Fallout premierjét.

A bejelentés épp a Fallout Day 26. évfordulóján látott napvilágot, melynek fényében a széria már holnaptól, azaz április 10-től elérhetővé válik a platformon. Az Amazon Studios az évforduló alkalmából egy interaktív Pip-Boy felületi grafikával indította útjára a sorozat hivatalos közösségi csatornáit.

Annak, aki nem ismerné, eláruljuk, hogy a Fallout franchise rekordeladásokat könyvelhetett el, és több tucatnyi Game of the Year-díjat kapott, míg a Fallout Shelter című mobiljátékot több mint 170 milliószor töltötték le.

A játékból készült sorozat főszerepében egyébként érkezik Kyle MacLachlan, Michael Emerson, Moisés Arias, Walton Goggins, Leslie Uggams, Ella Purnell és Sarita Choudhury.

A Fallout tehát holnaptól elérhető a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található  Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

76 Fallout  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»