A Blake Lively főszereplésével és produceri közreműködésével készült It Ends With Us - Velünk véget ér előzetese jókora érdeklődést váltott ki: a megjelenését követő első 24 órában 128,1 millióan nézték meg, és a mai napig 222 millióan látták, írja a Deadline.

Ez a teljesítmény felülmúlja más, nemrégiben bemutatott előzeteseket, még a Barbie trailerét is,  melyet az első napon 101,6 millióan láttak.

A Justin Baldoni által rendezett, Colleen Hoover bestseller regénye alapján készült film az első filmes adaptációja Hoover művének. A történet a Lively által alakított Lily Bloom körül bontakozik ki, aki nehéz gyermekkora ellenére új életet kezd Bostonban, és megismerkedik egy idegsebésszel, Ryle Kincaiddel. Amikor Lily korábbi szerelme, Atlas Corrigan újra felbukkan, a Ryle-lal való kapcsolata bonyolulttá válik, és arra kényszeríti, hogy nehéz döntéseket hozzon a jövőjével kapcsolatban.

A filmben Jenny Slate, Hasan Minhaj és Amy Morton színészek is szerepelnek.

A Velünk véget ér augusztus 15-től látható a magyarországi mozikban.

dráma | romantikus

Lily (Blake Lively) új fejezetet kezdett az életében. A fájdalmas emlékekkel és kihívásokkal teli gyermekkora ellenére sikerült felülemelkednie a múltján, Bostonba költözött,... több»