Johnny Depp emlékezetes visszatérésre készül a 2022-es MTV Video Music Awards díjátadón.

A New York Post értesülései szerint a színész a gálán egy ugyanolyan űrhajósnak öltözik majd be, mint amilyen a díj szimbóluma. Depp sajtósa ugyanakkor nem erősítette meg a szereplést, a forrás szerint a színész videófelvételen keresztül vesz majd részt a díjátadón.

Noha Depp korábban csatlakozott Jeff Beck turnéjához, a színésznek lényegében ez lesz az első nyilvános szereplése azóta, hogy megnyerte a rágalmazási pert volt felesége, Amber Hearddel szemben.

Heard jogi csapata azóta fellebbezést nyújtott be az esküdtszéki ítélet ellen, amely több mint 10 millió dollár kártérítés megfizetésére kötelezte őt. A múlt hónapban több ezer, korábban titkosított dokumentum került nyilvánosságra, köztük Depp és Marilyn Manson közötti üzenetváltások, amelyek akár új megvilágításba is helyezhetik az ügyet. A témáról korábban ITT, ITT és ITT írtunk.

Depp a vasárnap este 8 órakor a New Jersey állambeli Newarkban található Prudential Centerben tartandó eseményen lép fel, amelynek házigazdái LL Cool J, Nicki Minaj és Jack Harlow lesznek.