Johnny Depp szinte naponta kerül a címlapokra, még azután is, hogy néhány hete megnyerte a bíróságon a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási pert.

A színész rajongói 3000 dollárt fizettek az ügy bírósági dokumentumainak feloldásáért, hogy még több terhelő információt gyűjtsenek Heardről, de úgy tűnik, hogy mindeközben néhány csontváz is kihullott a szekrényből.

A nyilvánosságra kerültek ugyanis a Johnny Depp és Marilyn Manson közti szöveges üzenetváltások, az egyikből pedig nyilvánvalóvá válik, hogy Manson még 2016-ban megírta a színésznek, hogy párkapcsolati problémái vannak.

“Kaptam egy Amber 2.0-t” - írta az énekes.

Depp első állítólagos üzenete néhány héttel később érkezett, amelyben tudatta Mansonnal, hogy éppen átlépi az amerikai-kanadai határt, és elmondta, hogy hamarosan börtönbe kerül.

“Be és be és ki!!! X. Szeretett zsidó testvérem!!! Két kedves fotóra ébredtem, amelyek egy férfiról készültek, aki úgy tűnik, hogy nem csak a figyelmemet köti le..... Köszönöm, hogy megemlékeztek róla... Ezek a kis jelek melegen tartják a szívemet a távollétedben. Hiányzol testvérem!!! Még kicseréljük drága testnedveinket!!! NE SZ@ROZZ!!!! A legfontosabb, hogy maradj nyugodt, és ne add meg neki azt, amit akar, vagyis, hogy SIKÍTS, kiborulj állandóan, és hogy etesd a nárcizmusát!!!” - olvasható Depp zavaros üzenetében.

“Bízz bennem... SOK anyagot olvastam erről a szociopata viselkedésről... Ez kib@szottul valóságos, testvérem!!! Az ex-rib@ncom egy istenverte ISKOLAPÉLDA!!! Korábban kellett volna elolvasnom ezt a sz@rt!!! Most visznek a színpadra... Üss meg, ha tudsz... Sok meleg szeretet... Zippy, a Pinhead” - eképpen folytatódik a meglehetősen nehezen értelmezhető üzenet.

A továbbiakban Manson állítólag írt Deppnek egy sms-t arról, hogy esetleg nála aludna. “Eljövök a b*szó padra ma este. Szűk a nadrágom” - írta az énekes. Manson ezt követően további üzenetet küldött Deppnek: “Heyo. El foglak fenekelni. Volt egy masszív lejövés arról. De jól vagyok. Nem tudok aludni. Csak hallani akartam az én nem meleg haveromról.”