Kétségtelen, hogy Curtis Hanson minden idők egyik legizgalmasabb krimijét tette le az asztalra az 1997-ben megjelent Szigorúan bizalmas című rendezésével, amely néhány napig még elérhető a Netflixen.

Los Angelest maga alá temette a korrupció, amely a csillogás és a hatalmas vagyon mögé bújik. A gyönyörű Lynn egy gyilkosság központi figurájává válik, a nő egyébként igencsak közkedveltnek számít bizonyos körökben, rövidesen pedig kezdetét veszi egy szövevényes nyomozás, a szálak pedig a város legsötétebb bugyraiba vezetnek, egy olyan világba, ahol semmi sem az, aminek látszik.

Hanson filmje a Rotten Tomatoes portálon egyaránt elnyerte a kritikusok és a nézők tetszését. A szakma 99, míg a közönség 94 százalékra értékelte, mindemellett pedig a hazai nézők is 82 százalékot adtak rá a Mafabon.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Szigorúan bizalmas főszerepében Russell Crowe, Kevin Spacey, Danny DeVito, Kim Basinger és Guy Pearce láthatók. A film június 14-én tekinthető meg utoljára a platformon, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus | thriller

Los Angelesben virágzik a korrupció, amelyet csillogás és káprázat övez. Történik egy gyilkosság, amelynek középpontjába Lynn (Kim Basinger), a magasabb körökben igencsak... több»